Moren una mare i el fill a Los Chorradores de Navarrés

La dona s’hauria llançat a l’aigua per a rescatar el fill, que hi havia caigut

Bombers aquest diumenge durant el rescat de les dues víctimes mortals al paratge de Los Chorradores
Bombers aquest diumenge durant el rescat de les dues víctimes mortals al paratge de Los Chorradores / Consorci Provincial de València

Una mare i el seu fill han perdut la vida al paratge de Los Chorradores de Navarrés aquest diumenge. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, al voltant de les 13:30 hores s’ha alertat que dues persones havien caigut en una zona d’aigua. Es tractava d’una mare i el fill.

El Consorci ha mobilitzat un dispositiu amb Grup de Rescat en Altura, GERA, del consorci amb un helicòpter de rescat de la Generalitat, bombers del parc de Xàtiva, bombers voluntaris de Navarrés, un sergent d’Alzira, un oficial del consorci, i unitats de bombers forestals de GVA-Sgise.

Bombers durant el rescat
Bombers durant el rescat / Consorci Provincial de Bombers de València

En arribar-hi els primers efectius d’aquest dispositiu, algunes persones que estaven a la zona ja havien extret de l’aigua la dona, però no trobaven el xiquet. Els bombers voluntaris de Navarrés l’han localitzat i l’han tret de l’aigua. Tant la dona com el menor han sigut atesos pels serveis sanitaris, els han fet l'RCP, sense èxit. Els mitjans aeris ja s'hi han retirat i la Creu Roja ha enviat assistència psicològica als familiars.

Es tracta d’una zona molt coneguda que té un pontet i salts d’aigua d’uns sis metres de desnivell. A causa de la pluja dels darrers dies, el cabal hi és superior a l'habitual. 

L'equip d'intervenció psicosocial de Creu Roja, que s'havia desplaçat al lloc dels fets, s'ha retirat al voltant de les 21:00 hores després d'haver atés sis persones de l'entorn de les víctimes.

També et pot interessar

stats