Moren dos treballadors després d'afonar-se un edifici en obres a Madrid

Un tercer treballador es troba ferit amb fractures a les cames i múltiples contusions, encara que el seu estat no sembla greu

En la imatge, efectius del cos de bombers revisen l'estat de l'edifici
En la imatge, efectius del cos de bombers revisen l'estat de l'edifici / Rodrigo Jiménez (Efe)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 de maig 2024 - 14:58 Actualitzat: 07 de maig 2024 - 19:41

Dos obrers de la construcció han mort este dimarts. Han quedat sepultats després d'enderrocar-se un forjat d'unes huit tones de l'última planta d'un edifici en obres en el districte de Fuencarral, a Madrid.

Un tercer treballador es troba ferit amb fractures a les dos cames i múltiples contusions, encara que el seu estat no pareix greu.

L'edifici de cinc pisos ha caigut i una part del forjat s'ha afonat. Uns quaranta bombers treballen al lloc dels fets.

Els fets han ocorregut al voltant de les 11:15 hores en un edifici en construcció situat al carrer de Lezama amb el carrer Llodio, prop de l'avinguda del Cardenal Herrera Oria.

Per causes que estan sent investigades, el forjat de l'última planta s'ha ensorrat —una planxa de formigó d'unes huit tones de pes— i ha caigut sobre un altre forjat de la planta inferior, de dues tones.

L'edifici està inestable i en perill de solsida i els bombers de l'Ajuntament de Madrid treballen per a tractar d'arribar fins als dos treballadors atrapats, als quals es dona per morts, encara que no han recuperat els cossos. Els bombers han trobat els cadàvers a les 19 hores. Les víctimes han quedat soterrades per una llosa de formigó en les obres d'un edifici de Madrid, ha confirmat Emergències Madrid.

Donat el risc de solsida, els efectius dels bombers estan buscant la manera més segura de poder rescatar estes dos persones sense que caiga una altra part de l'edifici i fent-ho de la manera més segura possible. Fonts d'Emergències Madrid han precisat que són unes tasques que portaran "molt de temps".

També et pot interessar

stats