Moren quatre xiques en un accident de trànsit a Madrid

Les víctimes tenien 26, 16, 15 i 13 anys 

Una ambulància atén la conductora de l'altre vehicle, que ha hagut de ser hospitalitzada
Una ambulància atén la conductora de l'altre vehicle implicat, que ha hagut de ser hospitalitzada / 112 Comunitat de Madrid

Quatre dones de 26, 16, 15 i 13 anys, han mort aquest diumenge en un xoc del seu cotxe contra un altre a Collado Villalba (Madrid), ha informat el Summa 112.

En el segon vehicle implicat, la conductora, una altra dona de 30 anys, ha sigut traslladada greu a l'Hospital Puerta de Hierro amb múltiples fractures.

Segons informa Emergències Comunitat de Madrid 112, l'accident s'ha produït a les 5:50 hores en el quilòmetre 38 de la M-608, en el municipi madrileny de Collado Villalba quan, per causes que investiga la Guàrdia civil, dos vehicles han xocat de forma frontolateral.

En un dels cotxes, les quatre joves han quedat atrapades i el Summa només ha pogut confirmar-ne la defunció. En l'altre vehicle implicat, la conductora, una dona de 30 anys, també ha hagut de ser alliberada pels Bombers. Ha sigut hospitalitzada i pateix contusió pulmonar i trauma lumbar.

Fins a l'accident s'ha enviat a quatre dotacions dels Bombers de la Comunitat de Madrid i la unitat de psicòlegs del SUMMA112 per a assistir a familiars de les víctimes.

També et pot interessar

stats