Moren ofegats un pare i els seus dos fills en una piscina de Mijas (Màlaga)

El pare i el fill major havien acudit a la piscina a salvar la xiqueta, que s'ofegava.

Imatge aèria de la urbanització on ha passat el succés
Imatge aèria de la urbanització on ha passat el succés / Google

Un home de 53 anys i dos dels fills, de 16 i 9 anys, han mort aquest dimarts en una piscina d'una urbanització de Mijas (Màlaga). Tots tres, junt amb la mare i un altre fill, d'origen britànic, passaven les vacances de Nadal a la localitat andalusa. 

El succés ha passat quan la xiqueta, de 9 anys, tenia problemes per a eixir de la piscina, fet que ha dut el pare i el fill a socórrer-la, sense èxit i sense poder eixir de la piscina. Els cadàvers els ha tret un empleat de la urbanització, que també ha tingut problemes per a eixir de l'aigua. 

Al lloc dels fets s'ha desplaçat un operatiu de la Guàrdia Civil, després que un particular ha avisat el Servei d'Emergències 112. 

Encara es desconeixen les causes de l'incident i no se'n sabrà res fins a les autòpsies i s'analitze el funcionament de la piscina, motiu pel qual la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del succés. Al lloc també s'ha traslladat un equip del Grup d'Investigació de Psicologia Educativa (Giped) per atendre els familiars. 

També et pot interessar

stats