Moren ofegats dos homes en un dia en platges de Cullera i Alacant

La setmana acaba amb cinc víctimes mortals per ofegament en espais aquàtics, tretze a tot l'agost.

Platja Sant Antoni de Cullera
Platja Sant Antoni de Cullera / Europa Press

Un home d’edat avançada ha mort ofegat aquest diumenge a la platja de Sant Antoni de Cullera (Ribera Baixa) i un de 85 ha perdut la vida mentre prenia el bany a la platja de l'Almadrava del cap de l'Horta, a Alacant. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències no ha precisat l'edat de la primera víctima.

En els dos casos, tot i que s'han mobilitzat unitats del SAMU i els han fet maniobres de reanimació cardiopulmonar, no han pogut salvar la vida dels banyistes.

Són la quarta i la cinquena víctima mortal per ofegament en una platja valenciana aquesta segona setmana d’agost. Dijous un home de 85 anys va morir ofegat a la platja del Serradal de Castelló, després de prendre-hi el bany, encara que onejava la bandera roja pels forts corrents a la zona.

Dimecres també perderen la vida dos banyistes a Alboraia (una dona de 70 anys) i Alacant (un home de 75).

Aquestes xifres situen la Comunitat Valenciana al capdavant en nombre de víctimes mortals per aquests accidents en el 2020, amb més de quaranta. El cap de setmana passat també moriren ofegats dos menors, de manera que l'agost ja s'ha cobrat la vida de tretze persones en espais aquàtics valencians.

També et pot interessar

stats