Moren dues persones en un accident de trànsit en l'A-3 a Caudete de las Fuentes

Una tercera persona presentava un traumatisme lleu i no ha requerit ser traslladada a un hospital

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU

Dues persones han mort aquest divendres de vesprada en un accident de trànsit que ha tingut lloc poc abans de les 18:30 hores al quilòmetre 271 de l'autovia A-3, en direcció a València, al seu pas pel terme municipal de Caudete de las Fuentes.

A conseqüència de l'accident, en què el vehicle s'ha eixit de la calçada, s'ha tallat el carril esquerre, que ha quedat fora de servei, segons ha informat la Direcció General de Trànsit. El succés està ocasionant retencions de vora un quilòmetre i mig, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de bombers i un sergent, a més d'una ambulància SAMU i un servei vital bàsic (SVB). En arribar-hi, els bombers han comprovat que els dos ocupants no estaven atrapats i no han hagut d'excarcerar, s'han limitant a retirar les restes de l'accident, segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers de València. Per part dels serveis sanitaris, només ha pogut certificar la defunció dels dos passatgers.

També s'ha atés al mateix lloc de l'accident una tercera persona, un home de 56 anys, que presentava un traumatisme lleu. En el seu cas, no ha requerit desplaçament a un centre hospitalari, segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

També et pot interessar

stats