La borrasca Nelson suma ja quatre persones ofegades a Astúries i Tarragona

Tres de les víctimes van caure al mar i una altra va morir intentant rescatar un menor que arrossegaven les ones

Imatge d'arxiu del mirador de la Atalaya, a San Esteban de Pravia
Imatge d'arxiu del mirador de la Atalaya, a San Esteban / Paco Paredes (Efe)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 de març 2024 - 15:33 Actualitzat: 28 de març 2024 - 17:21

La borrasca Nelson ha portat fortes ratxes de vents i precipitacions aquest dijous, que s'han traduït en mala mar a les zones costaneres de tot el país. En aquest context, i amb tot el litoral nord en avís taronja, s'han produït quatre morts al mar per ofegament a Astúries i Tarragona.

Un home i una dona han mort aquest dijous en les localitats asturianes de San Esteban i Cudillero després de caure a la mar i ser arrossegades per les ones, que han arribat fins als set metres en el litoral cantàbric a causa de la borrasca Nelson.

Tots dos successos han tingut lloc al voltant de les 13:00 hores; el primer d'ells, al final de l'espigó situat en la desembocadura del riu Nalón, en San Esteban, on un turista que havia acudit a contemplar l'onatge ha caigut a l'aigua i ha sigut arrossegat per les ones.

A menys de set quilòmetres, al conceyu de Cudillero, el fort onatge també ha dificultat el rescat d'una dona que passejava pel port pesquer de la localitat i, pel que sembla, va ser arrossegada per una ona mar endins.

D'altra banda, a Tarragona, dues persones han mort a la platja del Miracle. Una és un menor de setze anys que, segons els primers indicis, ha caigut fortuïtament a l'aigua, han informat fonts de la Guàrdia Civil. La segona és un home alemany d'uns trenta anys que passava per la zona i s'ha llançat al mar per a intentar rescatar-lo enmig d'un fort onatge.

També et pot interessar

stats