Morella incorpora 20 persones en el programa de treball Avalem per a joves

L'Ajuntament de Morella donarà treball a 20 joves en el programa Avalem.

Joves que s'incorporen al programa Avalem de treball a Morella, reunits amb les autoritats de l'Ajuntament.
Joves que s'incorporen al programa Avalem de treball a Morella, reunits amb les autoritats de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Morella ha incorporat 20 persones amb el programa Avalem per a joves. Els contractes d’Avalem Joves cobreixen diferents àrees com disseny, policia local, brigada municipal i xarxa de museus.

 

Aquest programa el fan conjuntament entre l'Ajuntament de la capital dels Ports, la Generalitat, el Fons Social Europeu de la Unió Europea i el Servef. Els contractes cobriran totes les àrees de treball amb tasques de disseny, turisme, cultura, policia local, medi ambient, administració, brigada municipal, idiomes, comunicació i jardineria i auxiliar d’infermeria al Centre de Dia.

 L'alcalde, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és una oportunitat perquè els joves obtinguen experiència laboral i per a l’Ajuntament, de realitzar més faenes i de manera més eficient”.  L'alcalde també ha subratllat: “Repetim l’experiència enguany per incorporar tanta gent alhora. Així, amb el treball i la

 col·laboració de tots i totes, integrarem aquestes persones en les diferents tasques”. I ha afegit: “L’Ajuntament està obert a propostes noves i idees en totes les àrees i es tracta de contribuir a augmentar l’engranatge per a poder oferir tots els serveis de la millor manera possible”.

El programa Avalem Joves abasta una àmplia oferta de llocs de treball de manera que hi ha places que requereixen titulació superior i universitària, així com d’altres que no necessiten titulació. Cal recordar que el mes de juliol de l’any passat ja es van incorporar 20 joves en diferents àrees a Morella, els quals ara estan acabant.  

També et pot interessar

stats