Mor una persona en un accident laboral a Onda

La víctima ha quedat atrapada per una màquina en una fàbrica de la localitat de la Plana Baixa.

Dispositiu d'emergència dels bombers
Dispositiu d'emergència dels bombers / CPBC

Una persona ha perdut la vida aquesta matinada en un accident laboral en una fàbrica d’Onda, a la Plana Baixa, després de quedar-se atrapada per una màquina de descàrrega de taulells.

Al lloc dels fets s’han mobilitzat els parcs de bombers de la Plana Baixa i Espadà-Millars. Segons el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, quan hi han arribat, l’accidentat ja estava mort.

A més, aquest divendres s’ha produït un altre accident mortal a la Comunitat Valenciana. Un home de 46 anys ha mort a Algemesí en quedar atrapat davall d'una segadora que havia caigut a una séquia al costat de la carretera CV-42.

La sinistralitat laboral registra una tendència a l'alça en els últims dos anys, que supera la mitjana espanyola, segons l'últim informe de l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball. D’acord amb aquest estudi, en l’últim any (des d’abril de 2017 fins a març de 2018) s’han produït 60 accidents mortals, un 20% més que en el període anterior. Els sectors amb una major sinistralitat són l’agrari, el de la construcció i el de la indústria.

També et pot interessar

stats