Mor una jove degollada presumptament per la seua parella a Almeria

L'home ha sigut detingut per uns fets ocorreguts al voltant de les 17.45 hores

Policia Nacional
Policia Nacional / Policia Nacional
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
07 d'agost 2023 - 19:33 Actualitzat: 07 d'agost 2023 - 20:35

Una jove ha mort aquesta vesprada al barri de Pescateria d'Almeria apunyalada presumptament per la seua parella, que ha sigut detingut, segons han informat fonts pròximes a la investigació.

El servei d'emergències 112 ha explicat que al voltant de les 17.45 hores diversos testimonis han alertat de l'agressió d'un home a una dona en un habitatge del carrer de Galea del citat barri. Fins a aquell lloc han acudit efectius de la Policia Local i Nacional i els serveis sanitaris i s'ha alertat al Telèfon de la Dona.

La jove tenia 27 anys. Fonts policials han indicat que la jove, d'origen marroquí, va ser degollada presumptament per la seua parella, nascut el 1990, també marroquina i amb antecedents policials, en presència d'almenys algun dels seus tres fills. Les mateixes fonts han confirmat que la parella no estava inclosa en el sistema de seguiment integral en els casos de violència de gènere, VioGen.

Si es confirma aquest cas com un assassinat masclista, ja serien 33 dones les víctimes mortals de la violència de gènere enguany, 1.217 des del 2003.

També et pot interessar

stats