Mor una jove de 17 anys atropellada per un cotxe a València

La menor ha sigut traslladada en l'ambulància, però a causa de la gravetat de les ferides ha mort en arribar l'Hospital La Fe.

La menor ha sigut traslladada en l'ambulància, però a causa de la gravetat de les ferides ha mort en arribar l'Hospital La Fe
La menor ha sigut traslladada en l'ambulància, però a causa de la gravetat de les ferides ha mort en arribar l'Hospital La Fe / Europa Press

Una jove de 17 anys ha mort de matinada després que un taxi l'atropellara a la plaça d'Espanya de València, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'atropellament s'ha produït cap a les 3:45 hores i fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU. L'equip mèdic ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la jove i han aconseguit recuperar les constants vitals.

Posteriorment, han traslladat la jove amb l'ambulància de suport vital avançat a l'Hospital La Fe de València per politraumatisme, però a causa de la gravetat de les ferides ha mort en arribar al centre hospitalari.

Encara que la persona testimoni del sinistre assegurava que el cotxe implicat era un taxi, la Policia Local de València investiga l'accident per part d'un turisme que no és un vehicle de servei públic i que era conduït per una dona de 28 anys.

Segons han indicat, l'accident es va registrar res més eixir del túnel de Germanies, just en passar l'encreuament de Sant Vicent. La policia local està realitzant totes les comprovacions per a determinar com s'ha produït l'atropellament, amb l'anàlisi de càmeres.

Accident mortal a Villena

D'altra banda, un jove de 26 anys ha mort i tres persones més han resultat ferides en un accident de trànsit entre dos cotxes al terme municipal de Villena (Alt Vinalopó) ocorregut aquesta nit passada. 

També et pot interessar

stats