Mor una dona en l'incendi d'un xalet a Oriola Costa

La víctima, de 69 anys, va quedar atrapada dins de l’habitatge després que es produïra una explosió.

Habitatge en què s'ha produït l'explosió
Habitatge en què s'ha produït l'explosió / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Una dona de 69 anys ha mort per l'explosió i posterior incendi que s'ha produït en l'interior d'un xalet en una urbanització d'Oriola Costa (el Baix Segura), segons han informat els serveis d'emergències.

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant precisa que l'incendi ha ocorregut entorn de les 8:40 hores en el número 475 del carrer Amadeus Vives, a la urbanització de Villamartín. La víctima, amb una possible síndrome de Diògenes, ha quedat inicialment atrapada dins de l'habitatge i estava ferida greu.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha explicat que al lloc dels fets han acudit dues unitats del SAMU i del Suport Vital Bàsic (SVB), que han confirmat la mort de la dona. A més, un bomber de 38 anys ha hagut de ser assistit per inhalació de fum abans de ser traslladat a l'hospital Quirón de Torrevella.

Huit bombers del Consorci han actuat en aquest sinistre, les causes del qual encara s'investiguen. Les forces de seguretat han trobat també un gos mort al recinte.

També et pot interessar

stats