Mor una dona que dormia al ras en un parc públic de Gandia

La dona dormia a la plaça del Parc de l'Estació juntament amb el seu marit i els dos havien rebutjat acudir a dependències socials.

Imatge del parc on han trobat la dona morta

Una dona de 54 anys que dormia al ras en un parc públic de Gandia ha sigut trobada morta pels serveis municipals. Es tracta de la primera víctima mortal del temporal a la Comunitat Valenciana

La dona dormia a la plaça del Parc de l'Estació juntament amb el seu marit des de fa temps i els dos havien rebutjat acudir a dependències socials. L'Ajuntament havia demanat al jutge una orde per a incapacitar-los i poder portar-los a un alberg, perquè cap d'ells volia ser atés pels serveis socials. 

Aquest diumenge, sobre les set de la vesprada i davant de la duresa de la borrasca a la zona, se'ls va insistir perquè anaren a un centre d'atenció social i, davant de la seua negativa, se'ls va deixar menjar i mantes. 

Segons les primeres hipòtesis, la causa podria ser la hipotèrmia, encara que també patia problemes previs de salut, per això serà l'autòpsia la que determinarà la causa de la mort. 

També et pot interessar

stats