Mor una dona després d'eixir-se'n el cotxe de la CV-15 per la Pobla Tornesa

Efectius de bombers del parc de la Plana Alta ha intervingut en l'accident, ja que la conductora es trobava atrapada al turisme

Imatges del vehicle després del sinistre
Imatges del vehicle després del sinistre / X: @BombersDipcas

Una dona ha mort este dilluns després de resultar ferida quan el cotxe que conduïa se n’ha eixit de la via per la CV-15, a l'altura de la Pobla Tornesa. La dona ha sigut traslladada a l'Hospital General de Castelló, on finalment ha mort, segons han informat fonts del centre sanitari.

L'avís ha entrat en el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) a les 12:30 hores, quan s’ha mobilitzat una unitat del SAMU. L’equip mèdic ha assistit la dona, de 62 anys, per traumatisme cranioencefàlic. Després de ser estabilitzada, ha sigut traslladada a l'Hospital General de Castelló en l'ambulància de suport vital avançat.

Efectius de bombers del parc de la Plana Alta ha intervingut en l'accident, ja que la dona —conductora del vehicle— es trobava atrapada, segons ha informat el Consorci de Bombers en el seu compte de X. Ha col·laborat una dotació de bombers de Castelló.

També et pot interessar

stats