Mor una dona en caure a les vies del metro a l'estació Àngel Guimerà de València

Diversos testimonis asseguren que la víctima, de 43 anys, va precipitar-se per accident als raïls

Estació Àngel Guimerà on s'ha produït l'accident mortal, en una imatge d'arxiu
Estació Àngel Guimerà on s'ha produït l'accident mortal, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Una dona de 43 anys ha mort en la matinada d'aquest dijous a València després de caure a les vies del metro de la parada d'Àngel Guimerà, segons ha pogut confirmar À Punt NTC per fonts policials i posteriorment ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Segons publica el diari Levante-EMV, els testimonis han assegurat que la víctima caminava trontollant amb símptomes d'embriaguesa i va precipitar-se accidentalment al buit dels raïls.

Agents de la policia de la Generalitat acudiren immediatament a l'estació i, en arribar, la dona encara estava viva, però molt greu. En un primer moment l'atengueren el maquinista d'un vehicle de manteniment de Metrovalència i persones presents en el lloc, després d'haver-la rescatat de les vies. Posteriorment, una unitat del SAMU va intentar salvar-la, però al final va morir a causa del fort impacte.

La Policia Nacional investiga les circumstàncies del succés i la causa de la mort, que segons tots els indicis va ser a conseqüència de les lesions patides. El sinistre va ocórrer passada la mitjanit a l'estació d'Àngel Guimerà, propera al centre de la ciutat i per on circulen habitualment les línies 2, 3, 5 i 9 de Metrovalència. Tot apunta que la caiguda va ser fortuïta i, a més, en el moment dels fets no hi passava cap comboi, per la qual cosa s'ha descartat l'atropellament. L'autòpsia determinarà si la víctima, amb problemes de toxicomania, havia consumit algun tipus de substància estupefaent i si tenia alcohol en sang.

Ferrocarrils de la Generalitat ha posat a la disposició de les autoritats policials les gravacions de les càmeres de seguretat del metro i avança que, pel que sembla "no hi ha ni espenta ni agressió" que provoque la caiguda.

El succés no va afectar la circulació i el servei s'ha représ aquest dijous de matí amb normalitat, una vegada es va dur a terme l'alçament del cadàver, informen des de l'entitat autonòmica gestora dels ferrocarrils.

També et pot interessar

stats