Mor una dona anglesa de 76 anys en una platja a Xàbia

Els serveis d'emergència no han aconseguit reanimar la banyista

Els serveis sanitaris atenen la dona ofegada, aquest dijous a Xàbia
Els serveis sanitaris atenen la dona ofegada, aquest dijous a Xàbia / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
04 de maig 2023 - 17:08 Actualitzat: 05 de maig 2023 - 07:36

Una dona britànica de 76 anys ha mort aquest dijous mentre es banyava a la platja de l'Arenal de Xàbia (Marina Alta), segons ha confirmat Creu Roja. La dona ha aparegut surant a la platja i els serveis sanitaris han tractat sense èxit de reanimar-la. Finalment, tan sols n'han pogut confirmar la mort, segons han ampliat les fonts esmentades. Les primeres informacions apunten que la dona va patir una fallida cardíaca dins l'aigua. 

La platja no tenia en el moment dels fets servei de vigilància de Creu Roja, tot i haver-lo tingut durant el passat pont de maig, i que el servei tornarà durant aquest mateix mes. Els efectius de Creu Roja que l'han atesa són del servei de resposta en emergències de l'ONG a Xàbia.

Els serveis d'emergència i sanitaris atenent a la dona ofegada
Els serveis d'emergència i sanitaris atenent a la dona ofegada / Creu Roja

La platja de l'Arena, la més popular de Xàbia, es trobava aquest dijous prou animada a causa de les bones temperatures que es registren. La mort s'ha registrat a les 14:00 hores, segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències. L'autòpsia judicial revelarà les causes de l'ofegament de la dona, ha afegit el CICU.

També et pot interessar

stats