Mor una dona de 89 anys en l'incendi d'un pis a Castelló de la Plana

A Sueca dues persones ferides en un altre incendi a Sueca

Una SAMU en una imatge d'arxiu
Una SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
14 de febrer 2023 - 15:23 Actualitzat: 14 de febrer 2023 - 18:37

Una dona de 89 anys ha mort aquest dimarts en l'incendi d'un habitatge a Castelló de la Plana, segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i la Policia Local. L'incendi s'ha originat mentre la dona es calfava el dinar, segons fonts pròximes a la investigació.

A les 13:25 hores, s'ha alertat al CICU d'un incendi en un habitatge del carrer de Ramon Llull de la capital de la Plana Alta. Fins al lloc s'han desplaçat patrulles de Policia Local, Bombers, Policia Nacional i serveis sanitaris i s'ha localitzat a l'interior de l'habitatge a la dona, que presentava cremades. L'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la defunció de la dona. De la investigació s'ha fet càrrec el Cos Nacional de Policia.

Dos incendis més

A més, aquest dimarts els bombers han informat de dos incendis més en altres habitatges de la Comunitat Valenciana. El primer s'ha registrat cap a les 10:15 hores a Sueca (Ribera Baixa), on dues persones han sigut ateses en un foc declarat al carrer de Donya Pepa March, segons ha informat el CICU (Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències). Els serveis mèdics han assistit una dona de cinquanta-un anys per inhalació de fum i cremades a la cara i a les mans. La dona ha sigut evacuada a l'hospital La Fe de València en una de les ambulàncies de suport vital avançat. També un jove de dènou anys ha sigut atés per inhalació de fum i cremades en un peu. El jove ha sigut traslladat en l'altra ambulància al centre de salut de Sueca.

A més, el Consorci de Bombers de València ha informat que ha intervingut a les 15 hores en un incendi d'una casa al carrer d'Antoni Cavanilles de Montserrat (Ribera Alta). La casa, de planta baixa més una altura, ha quedat molt afectada, però no s'han registrat ferits en l'incident.

També et pot interessar

stats