Mor una dona de 81 anys en l'incendi d'un pis a Benetússer

Cinc persones han necessitat assistència per la inhalació de fum, entre elles dos agents de la Policia Local, que han intentat apagar el foc amb extintors mentre arribaven els bombers

Bombers del Consorci Provincial de Bombers de València en una imatge d'arxiu / Twitter: @BombersValencia
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València en una imatge d'arxiu / Twitter: @BombersValencia / @BombersValencia

Una dona de 81 anys ha mort i cinc persones més han requerit assistència mèdica per inhalació de fum, entre elles dos agents de la Policia Local, en l'incendi d'un habitatge de la plaça Lepant de Benetússer, a l'Horta Sud. Una sexta persona ha sigut atesa pels sanitaris per una crisi d'ansietat. 

La víctima estava al bany del pis, on les primeres indagacions situen l'origen del foc, que ha omplit l'edifici de fum, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha rebut l'avís a les 10 hores i ha desplaçat una unitat del SAMU i un Servei Vital Bàsic.  Abans que arribaren els bombers del parc de Catarroja, amb un sergent de Torrent, la Policia Local havia accedit al pis amb extintors. Els dos agents que han participat —una dona de 30 anys i un home de 47 anys— han necessitat assistència per inhalació de fum, juntament amb uns veïns de 30, 47 i 86 anys. Aquest últim ha sigut traslladat en ambulància a l'Hospital Doctor Peset de València. 

També et pot interessar

stats