Mor una bebé de 10 mesos després que l'avi l'oblidara en el cotxe a Manacor

L'home ha sigut imputat per homicidi imprudent i serà interrogat aquesta nit en dependències de la Policia Nacional

Mor una bebé de 10 mesos després que l\'avi l\'oblidara en el cotxe a Manacor
Mor una bebé de 10 mesos després que l'avi l'oblidara en el cotxe a Manacor

Una criatura de deu mesos ha mort aquest després que l'avi oblidara que la portava a l'interior del cotxe i el deixara estacionat durant hores a Manacor, a Mallorca.

Segons les primeres investigacions, l'avi, de 56 anys i a càrrec de la menuda, ha deixat la menuda dormint en el vehicle a les set del matí per a prendre un café. Ha sigut a les 3 de la vesprada quan s'ha percatat i, encara que ha demanat ajuda de manera immediata, la bebé ja ha havia mort a causa de la forta calor. 

Fonts policials han assenyalat que no era habitual que li deixaren a la néta i que se li ha oblidat que estava en el cotxe. 

L'home serà interrogat aquesta nit en dependències de la Policia Nacional de Manacor, després que haja sigut donat d'alta de l'Hospital de Manacor després de ser ingressat per l'estat de nerviosisme en el qual es trobava després de trobar a la seua néta.

L'avi i la xicoteta són de nacionalitat espanyola i el cadàver de la bebè ha sigut traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Palma, on se li practicarà l'autòpsia pròximament.

També et pot interessar

stats