Mor un xiquet d'uns tres anys després de deixar-se'l oblidat en un cotxe a Pontevedra

La Guàrdia Civil estudia com a causa de la mort un colp de calor, després que el menor ha passat hores dins de l'automòbil

Aparcament on estava estacionat el vehicle
Aparcament on estava estacionat el vehicle / TVG

Un xiquet d'uns tres anys ha mort aquest dijous al municipi d'O Porriño, a Pontevedra, després de passar hores oblidat a l'interior d'un cotxe estacionat en un aparcament, en un dia de sol i altes temperatures.

Un particular ha donat la veu d'alarma al 112 al voltant de les 16:50 hores sol·licitant assistència sanitària per a un xiquet. En aquest moment s’ha donat l'avís a urgències sanitàries, agents de la Guàrdia Civil i Policia Local d'O Porriño i també han informat els membres del Grup d'Intervenció Psicològica en Catàstrofes i Emergències, dependent del Col·legi Oficial de Psicologia de Galícia.

No obstant això, els serveis mèdics desplaçats pel 061 només han pogut confirmar la mort del xiquet, que estava dins del cotxe. La Guàrdia Civil ha confirmat la defunció del menor i ha indicat que, a falta de l’autòpsia, la mort podria haver-la causada un colp de calor. La investigació ha quedat oberta.

Fonts consultades expliquen que, pel que sembla, la mare del xiquet s'ha distret i s’ha dirigit al lloc de treball sense deixar el xiquet al centre on havien de cuidar-lo. Quan el pare ha acudit a la vesprada a buscar el xiquet al centre, han saltat les alarmes. L'Ajuntament d'O Porriño, d'on són veïns, ha traslladat el condol i ha posat a la disposició de la família els mitjans que puguen necessitar.

També et pot interessar

stats