Mor un xiquet de cinc anys i tres adults resulten ferits en l’incendi d’una vivenda a Almoradí

Als avis del menor, de 60 i 65 anys, els han traslladat a l’hospital per la inhalació de fum, mentre que una policia local ha requerit atenció sanitària al mateix lloc dels fets

Imatges de l'interior de la casa incendiada / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Un xiquet de cinc anys ha mort i tres persones adultes han resultat ferides en l’incendi d’una vivenda a Almoradí, aquest dijous de vesprada, segons han confirmat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències. Els serveis sanitaris que van acudir al lloc del sinistre van practicar diverses tècniques de reanimació cardiopulmonar per a recuperar el menor, però no hi ha hagut resposta i, finalment, ha mort.

A més, els avis del menor han hagut de ser traslladats a l’Hospital del Baix Segura, a Oriola, per inhalació de fum. Es tracta d’una dona de 60 anys i un home de 65. Mentre que una tercera persona adulta, una agent de la Policia Local, que va acudir a socórrer-los també ha resultat afectada per l’incendi i ha requerit atenció sanitària al lloc del succés, sense necessitat d’atenció hospitalària.  

L’incendi es va produir en un habitatge del carrer de Granados de la localitat del Baix Segura, on es trobava el menor de cinc anys amb els avis. Els serveis d’emergència van rebre l’avís al voltant de les 20:50 hores. A més dels bombers, fins a la vivenda es van traslladar tres ambulàncies, una d’elles una SAMU, per a atendre les víctimes.

Tot fa pensar que, en començar l’incendi, que podria haver-se originat per una estufa, els adults van intentar apagar-lo. Durant aquest temps, el net va estar inhalant fum, un fet que va resultar letal per al menor. 

Un altre xiquet d'11 anys rescatat a València

D'altra banda, i pel que fa a l'incendi d'una altra vivenda de València d'on també es va rescatar un menor, aquest es recupera a l'Hospital la Fe. Els fets van ocórrer aquest dimecres, en incendiar-se una vivenda del carrer de la Reina Violant de la capital. Els bombers van rescatar el xiquet, d'onze anys, de la seua habitació quan es trobava en parada cardiorespiratòria, però les maniobres de reanimació dels efectius d'emergències van permetre recuperar-lo, com han detallat els bombers de València.

També et pot interessar

stats