Mor un veí de Llíria en ser envestit per una vaca

L’home, de 69 anys, és la quinta víctima d’enguany, dies després que aquest cap de setmana morira un altre veí a l’Alcora.

L’Hospital de Llíria, on ha mort la víctima
L’Hospital de Llíria, on ha mort la víctima / GVA

Un veí de Llíria, al Camp de Túria, ha mort aquesta nit en ser envestit per una vaca en els festejos taurins de les festes del Remei. L’home, de 69 anys, és la quinta víctima d’enguany, dies després que aquest cap de setmana morira un altre veí a l’Alcora.

La vaca va cornejar la víctima en l’engonal, a pocs centímetres de la barrera de protecció. Una ambulància va traslladar el ferit a l’Hospital de Llíria amb ferides de gravetat a causa de l’enganxada, on ha mort hores després.

L’Ajuntament de Llíria, juntament amb les penyes festeres, van decidir suspendre els actes taurins de dimarts a la nit, a més de fer públic un comunicat en senyal de condol a la família i amistats de la víctima. “Desgraciadament hem d’anunciar la defunció de José Vicente Adrián Ferrando, veí de la nostra localitat en els actes taurins d’aquesta vesprada”, detalla el text, que a més recorda “la importància de fer cas de les recomanacions dels organitzadors”.

Les festivitats dels bous al carrer han deixat altres tragèdies com aquesta a l’Alcora, a l’Alcalatén; Xilxes, a la Plana Baixa; el Pinós, al Vinalopó Mitjà, i Xiva, a la Foia de Bunyol.

També et pot interessar

stats