Mor un senderista prop del poblat iber d’Énguera

L’home mort era el cronista d'Énguera, Vicente M. Sanz Gómez, i l'Ajuntament ha declarat tres dies de dol oficial

Un helicòpter d'Emergències de la Genaralitat i efectius terrestres han participat en el rescat de l'home que finalment ha mort quan caminava per una senda d'Énguera
Un helicòpter d'Emergències de la Generalitat i efectius terrestres han participat en el rescat de l'home, que finalment ha mort quan caminava per una senda d'Énguera / Consorci de Bombers de València

Els paratges naturals valencians s’han cobrat una nova víctima mortal, en aquest cas a la Canal de Navarrés. Un home ha mort aquest dimarts, després de quedar inconscient, quan anava per una senda pròxima al poblat iber d’Énguera, segons han confirmat fonts del Consorci de Bombers de València.

Els efectius d’emergències han rebut l’avís minuts després de les onze del matí, quan els advertien que una persona necessitava ajuda perquè havia perdut la consciència. Tot i rebre una primera atenció sanitària al lloc del succés i que fins al lloc s’han desplaçat els bombers especialitzats en rescats en altura, bombers forestals i fins i tot un helicòpter d’Emergències de la Generalitat, l’home finalment ha mort.

Després de rebre l’autorització judicial, el cos de la víctima ha sigut traslladat en l’helicòpter fins a un lloc més accessible, segons han detallat des del Consorci de Bombers de València. 

Cronista de la localitat

L'home mort era el cronista d'Énguera, Vicente M. Sanz Gómez. L'Ajuntament d'Énguera ha declarat tres dies de dol oficial a la localitat per la seua mort, segons ha explicat en el seu compte de Facebook.

També et pot interessar

stats