Mor un octogenari en un incendi al seu habitatge a Alacant

A les 18:20 hores s'ha alertat el CICU d'un incendi en una vivenda al carrer d'Alfredo de Rojas d'Alacant 

samu
Imatge d'arxiu d'una ambulància del SAMU / À Punt NTC

Un home de 83 anys ha mort aquest dimarts en l'incendi del seu habitatge a la ciutat d’Alacant, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències (CICU).

L'incendi s'ha declarat a les 17:30 hores al domicili situat al carrer d'Alfredo de Rojas. L'ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), tres dotacions d'onze bombers i efectius de la Policia Local s'han desplaçat per tal d'apagar l'incendi. El foc estava molt actiu i localitzat al menjador, han explicat aquestes fonts, que han apuntat que l'incendi podria haver-se originat per un calefactor elèctric que es trobava encés.

Els efectius han intervingut amb diverses línies d'aigua per a extingir les flames, moment en què l'home ha sigut rescatat. Finalment, l’equip mèdic només ha pogut confirmar la defunció de l'ancià.

Extremar precaucions amb els aparells elèctrics i de gas

Des del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (Speis) han recomanat que, davant l'arribada del fred, s'extremen les precaucions amb els aparells elèctrics i de gas per calfar-se. També han recomanat la instal·lació de sensors de fum perquè, en cas d'incendi, els inquilins de la casa s'adonen de l'inici del foc i no es queden atrapats.

També et pot interessar

stats