Mor un dels nou ciclistes atropellats per un tot terreny a Mallorca

El ciclista, de nacionalitat alemanya, circulava per la carretera que uneix Artà amb Capdepera (Ma-15).

Imatge del vehicle que ha causat l'accident
Imatge del vehicle que ha causat l'accident / EFE

Un dels nou ciclistes atropellats per un tot terreny al municipi mallorquí de Capdepera ha mort aquesta nit, segons ha informat el director general de Trànsit del Ministeri de l'Interior, Gregorio Serrano, en el seu compte personal de Twitter.

El ciclista era de nacionalitat alemanya i circulava amb un pilot per la carretera que uneix Artà amb Capdepera (Ma-15). El vehicle el conduïa una dona de nacionalitat espanyola, que ha sigut detinguda per imprudència greu.

Segons alguns mitjans regionals, la conductora ha donat positiu en el test preliminar de droga que li ha practicat la Guàrdia Civil de Trànsit al lloc de l'accident. Els resultats d'aquesta anàlisi hauran de ser confirmats en un centre sanitari i en un laboratori de Madrid.

En l'accident, un dels ciclistes va resultar ferit crític i un altre greu. Els van traslladar a l'Hospital de Manacor, mentre que un altre, amb ferides de gravetat, el van ingressar a l'Hospital General de Muro. Els altres ciclistes van resultar ferits de menys gravetat i es troben als hospitals de Muro i de Llevant.

També et pot interessar

stats