Mor un dels menors de l'incendi en el pis de la Malva-rosa

La mare i els dos germans, de 7 i 9 anys, es troben ingressats en estat greu.

VíDEO | Imatges de l'estat en què ha quedat l'habitatge incendiat.

Un menor de tres anys ha mort a l'Hospital la Fe després de l'incendi en l'edifici on vivia amb la família, a l'avinguda de la Malva-rosa de València. Els seus germans de 7 i 9 anys i la mare d'aquests, de trenta anys, estan ingressats en estat greu, amb un quadre d'intoxicació i cremades.

El foc es va originar a les 19 hores, a la quarta planta de l’edifici, on un veí estava fent treballs de mudança. Segons les primeres investigacions l'acumulació de mobles i estris al replanell va accelerar el poder destructiu del foc i va taponar l'evacuació per les escales.

La mare i els menuts, que residien en el quint pis, van quedar atrapats quan intentaven fugir. Els bombers van localitzar-los quasi inconscients en el tram d'escala entre les dues plantes, segons ha explicat a À Punt l'oficial de bombers de València, Jorge Gil.

Els quatre van rebre assistència sanitària per intoxicació de fum i cremades abans de ser traslladats a l'hospital. Els serveis mèdics assistiren tres persones més que van rebre l'alta poc temps després: dos homes de 26 i 28 anys que patien cremades i una jove que va tindre un atac d'ansietat.

La investigació manté obertes totes les hipòtesis, fins i tot la possibilitat que el foc haja sigut provocat.

L'incendi va mobilitzar cinc dotacions de bombers, una ambulància, quatre SAMU i dues unitats de suport vital bàsic.

També et pot interessar

stats