Mor un xiquet de sis anys en l'incendi d'un xalet d'Alberic amb plantacions de marihuana

El veïnat va voler sufocar les flames llançant poals d'aigua, però els intents van ser infructuosos

Vivenda de la urbanització Sant Cristòfol d'Alberic que es va votar foc aquest dilluns
Xalet de la urbanització Sant Cristòfol d'Alberic que es va botar foc aquest dilluns / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
26 de juliol 2021 - 21:42 Actualitzat: 27 de juliol 2021 - 10:59

Un xiquet de sis anys ha mort en l’incendi d’una habitatge de la urbanització Sant Cristòfol d’Alberic (Ribera Alta) on hi havia dues plantacions de marihuana al garatge, segons ha confirmat fonts de la investigació. La investigació determinarà ara si la causa de l'incendi ha sigut un curtcircuit o si les flames van comenar per qualsevol altre motiu.

Quan els bombers van arribar a la casa incendiada, el pare del menor havia aconseguit eixir-ne i l’estaven atenent els serveis sanitaris, però el menor estava dins de la casa. Els bombers van localitzar el menor, després d'accedir a la vivenda amb tècniques de busseig de fum, però el xiquet ja havia perdut la vida.

Plantes de marihuana que hi havia a l'interior del xalet incendiat a la urbanització Sant Cristòfol d'Alberic
Plantes de marihuana que hi havia a l'interior del xalet incendiat a la urbanització Sant Cristòfol d'Alberic / À Punt NTC

Fins que els efectius dels parcs d'Alzira i Xàtiva van arribar al lloc del sinistre, el veïnat va intentar sufocar el foc fent una filera amb poals d'aigua, però no van poder apagar les flames, segons han relatat alguns d'ells a À Punt. La casa on van passar els fets està en una zona de segones residències situada en una zona muntanyosa d’Alberic, per això hi havia molts veïns en el moment del sinistre. Tot fa pensar que el foc va començar en l'habitació del menut.

Ara, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, segons detallen fonts del Consorci de Bombers.

També et pot interessar

stats