Mor un jove de vint anys a València en caure d'un mur en la primera nit de Falles

La víctima estava asseguda en la tanca d'entrada a l'aparcament del Mercat Central i va relliscar accidentalment des d'una altura de tres metres

Entrada del pàrquig en què ha tingut lloc el sinistre
Entrada del pàrquing on ha passat el sinistre / Pau Ivars

Un jove de vint anys ha perdut la vida aquest dimecres a València després de caure d'un mur en la rodalia del Mercat Central, on se celebraven diverses revetles amb motiu de les Falles.

Segons han comunicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i la Policia Nacional, l'accident s'ha produït poc abans de les dues de la matinada. El xic, que estava amb un grup d'amics, s'havia assegut damunt de la tanca que delimita una de les entrades de vianants del pàrquing subterrani de la plaça de Bruges; ha perdut l'equilibri i ha caigut d'esquena a l'escala d'accés a l'aparcament des d'uns tres metres d'alt. 

Sembla que han sigut els amics els que han avisat el 112. Al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU, que ha practicat a la víctima tasques de reanimació cardiopulmonar avançada. Malauradament, el personal sanitari no ha pogut salvar-li la vida, "lamentablement el xic havia mort".

La Policia Nacional, que s'ha fet càrrec del succés, ha determinat que la mort ha sigut un accident fatal, segons han confirmat a À Punt NTC fonts policials. 

També et pot interessar

stats