Mor un jove de 31 anys en cremar-se sa casa a l'Alcúdia

Els bombers rescataren la parella amb símptomes d'asfíxia pel fum i està hospitalitzada greu

Un agent de la Guàrdia Civil, davant de la casa incendiada, aquest dijous
Un agent de la Guàrdia Civil, davant de la casa incendiada, aquest dijous / À Punt NTC

Un xic de 31 anys ha perdut la vida en la matinada d'aquest dijous en l'incendi declarat en un garatge a l'Alcúdia (Ribera Alta) que, segons sembla, havia habilitat com a vivenda. La parella ha pogut ser rescatada amb vida pels bombers, però en estat greu, i ha hagut de ser traslladada d'urgència amb símptomes d'asfíxia a l'Hospital La Fe de València.

El tràgic accident, que ha avançat el diari Levante-EMV i ha confirmat posteriorment el Consorci Provincial de Bombers de València, ha ocorregut poc després de les dues de la matinada, en una cotxera del carrer de les Germanies on vivien els dos. Ha sigut una veïna qui ha donat l'alerta al servei d'emergències de l'112 en detectar que eixia fum de l'immoble.

Ràpidament, s'ha mobilitzat un dispositiu del parc de bombers d'Alzira i una altra dotació de Silla. En accedir al baix, han trobat el cos del jove sense vida boca avall, envoltat de sang i al costat d'una finestra que tenia el vidre trencat. Sembla que la víctima va tractar de fugir per la finestra, però estava enreixada i no va poder. El veïnat ha assegurat a À Punt que també va sentir-se una explosió. 

Dins del garatge, els efectius han trobat una dona amb cremades i símptomes d'intoxicació per fum, però encara viva. L'han atesa in situ fins que ha arribat una unitat del SAMU per a evacuar-la a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València, on està ingressada amb pronòstic greu. Segons ha pogut saber À Punt, la jove té 36 anys i presenta cremades lleus, però l'afecció principal que pateix deriva de la gran quantitat de fum que va inhalar en l'incendi de la casa.

La policia científica i criminalística de la Guàrdia Civil investiga a hores d'ara les circumstàncies de l'incendi, tot i que inicialment sembla un accident provocat per un curtcircuit.

També et pot interessar

stats