Mor un immigrant després d’un salt massiu a la tanca de Melilla

Han saltat l’estructura metàl·lica tres-centes persones subsaharianes, i al voltant de dos-centes han aconseguit accedir a la ciutat autònoma.

Tanca fronterera de Melilla
Tanca fronterera de Melilla / Europa Press

Un immigrant ha mort hui després de saltar la tanca de Melilla, un intent en què han participat unes tres-centes persones subsaharianes, de les quals al voltant de dos-centes han aconseguit accedir a la ciutat autònoma.

Segons ha informat la Delegació del Govern a Melilla, l’immigrant mort és un dels quatre subsaharians ferits que ha trobat la Guàrdia Civil en els voltants del pantà de las Adelfas, prop d’on s’ha produït el salt a la tanca.

La Guàrdia Civil ha activat el protocol amb la Creu Roja per a atendre els immigrants ferits i, encara que han sigut atesos pels serveis d’urgència, “lamentablement un dels migrants ha mort”, ha informat la Delegació del Govern.

Ha afegit que es practicarà una autòpsia a l’immigrant mort, encara que la Delegació ha avançat que la mort podria estar causada per una parada cardiorespiratòria. 

Els subsaharians que han aconseguit entrar a Melilla s’han dirigit en grup cap al Centre d’Estada Temporal d’Immigrants (CETI) amb cants d’alegria i crits de “boza, boza”, que significa victòria.

És el segon assalt massiu a la tanca que es produeix enguany, després del que va haver-hi el 6 de gener, quan més de 300 immigrants van tractar d’accedir a Melilla i 209 ho van aconseguir, també en la zona de Pinares de Rostrogordo.

També et pot interessar

stats