Mor un home en rebre una descàrrega elèctrica per una explosió en un tren a Silla

La víctima, que realitzava treballs de manteniment a la via, ha eixit disparada a conseqüència de l'explosió.

Vagó accidentat a Silla
Vagó accidentat a Silla

Una explosió en un vagó que estava fumigant una zona de la via de l'AVE entre els municipis de Silla i Almussafes ha deixat aquest matí una víctima mortal.

Es tracta d'un home de 38 anys que realitzava treballs de manteniment a la via i ha mort com a conseqüència d'haver rebut una forta descàrrega elèctrica de la catenària, que ha provocat que isca disparat. Les primeres hipòtesis apunten que la detonació s'ha produït quan la màquina ha tocat els cables d'alta tensió.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers de València han informat que l'accident s'ha produït a l'altura de l'encreuament amb la CV-42, en el terme municipal de Silla.

Segons informa el 112, al lloc de l'accident s'han traslladat tres dotacions de bombers de València i una unitat del SAMU.

L'explosió no ha afectat la circulació de trens, ja que la via on s'ha produït es troba en construcció. És la línia d'alta velocitat que unirà València i Alacant, sense servei actualment. 

En declaracions en Al ras, l'alcalde de Silla, Vicent Zaragozà, ha lamentat el succés i ha explicat que, segons la informació que li han facilitat els agents de policia, el cos de l'operari està completament cremat, la qual cosa dificulta les tasques d'identificació. Assegura que ara mateix s'ignora l'empresa a què pertany i el moment exacte de l'accident.

També et pot interessar

stats