Mor un home al Pinós després de xocar amb el seu cotxe contra un fanal

Es desconeixen les causes del xoc, però com que no hi havia cap maniobra d'evasió, l'accident podria deure's a una pèrdua de consciència del conductor.

Mor un home al Pinós després de xocar amb el seu cotxe contra un fanal
Mor un home al Pinós després de xocar amb el seu cotxe contra un fanal

Aquest matí un home de 69 anys ha mort al Pinós, al Vinalopó Mitjà, després de xocar amb el seu cotxe contra un fanal i una casa ubicada en una de les eixides del poble, concretament a la carretera de Iecla. La víctima, de nacionalitat britànica, residia a Bullas i s'estava construint una casa a la pedania pinosera de Lel.

Encara es desconeixen les causes del sinistre, però la Policia Local del Pinós explica a À Punt Mèdia que no hi havia cap maniobra d'evasió o frenada per a evitar el xoc. Per aquest motiu, es treballa amb la possibilitat que l'accident fora conseqüència d'algun problema de salut que va provocar la inconsciència del conductor. A més, les lesions que presentava no semblaven tan greus per a provocar-li la mort. Aquestes qüestions les determinarà l'autòpsia.

Quan ha rebut l'avís del succés, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha mobilitzat un metge d'atenció primària del municipi i l'helicòpter medicalitzat d'Alacant. A les 10:15 h s'ha certificat la mort del conductor després de realitzar-li maniobres de reanimació.

També et pot interessar

stats