Mor un home ofegat en una piscina a Saix

És la cinquena persona que perd la vida en espais aquàtics en 2020.

Mor un home ofegat en una piscina a Saix
Mor un home ofegat en una piscina a Saix

Un home de 59 anys ha mort aquest dilluns a Saix, a l'Alt Vinalopó, ofegat en una piscina del municipi. A les 23:20 hores el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va registrar un avís d'una persona que es trobava inconscient. Fins allà es va traslladar una ambulància i un metge d'atenció primària que no va poder fer més que confirmar la mort de l'home. L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament.

Aquesta és la cinquena persona que perd la vida en espais aquàtics a la Comunitat Valenciana aquest 2020. Els dos primers ofegaments van tindre lloc el primer trimestre de l'any i les dues següents víctimes mortals van ser un home a Orpesa, al maig, i una dona de 35 anys a la platja del Campello, a l'Alacantí, el primer dia d'obertura al bany de les platges després del confinament per la Covid-19.

Extremar la precaució

En aquest sentit, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha advertit de la necessitat d'extremar la precaució aquest estiu per a poder gaudir del bany i evitar nous ofegaments.

Els experts centren els seus esforços a alertar de la importància de triar llocs segurs per al bany, que estiguen vigilats per socorristes i que seguisquen sempre les seues indicacions. A més, han recordat que, en cas de presenciar un accident aquàtic, cal avisar immediatament el 112.

També et pot interessar

stats