Mor un home en l'incendi del garatge d'una casa a Onda

El foc, ja extingit, obliga a desallotjar les vivendes adjacents i deixa una dona ferida

Efectius de bombers treballen en la zona en què s'ha declarat l'incendi a Onda
Efectius de bombers treballen en la zona on s'ha declarat l'incendi a Onda / Twitter: @BombersDipcas

Tragèdia a Onda. Un home ha mort aquest divendres en un incendi declarat en una cotxera que ha afectat dos habitatges d'aquesta localitat de la Plana Baixa, segons ha informat el Servei d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC). A més de la víctima mortal, el foc ha deixat una altra persona ferida, una dona que ha hagut de ser atesa pels serveis d'emergència.

Al voltant de la mitjanit, el CPBC ha mobilitzat cinc dotacions i tres comandaments de bombers que han iniciat les labors d'extinció de l'incendi. Prop de les quatre de la matinada l'han donat per extingit.

El garatge tenia un vehicle dins i forma part d'un habitatge unifamiliar adossat. Les flames han afectat la primera planta i part de la segona.

Efectius de la Policia Local d'Onda i de la Guàrdia Civil han desallotjat tots els habitatges adjacents al bloc d'adossats que compartien una zona comuna d'accés a garatges, que també ha resultat afectada per l'incendi.

A més, en els treballs d'extinció un bomber ha patit una xicoteta lesió en un peu i l'han traslladat a hospital perquè l'atengueren. S'han ventilat diversos habitatges per lleugeres afeccions de fum.

La Guàrdia Civil s'ha posat al capdavant de la investigació per a aclarir els motius de l'incendi.

També et pot interessar

stats