Mor un home en l'incendi d'un local comercial a València

Dos policies nacionals estan en observació a l'Hospital La Fe de València per inhalació de fum.

Mor un home en l'incendi d'un local comercial a València

Un home ha mort aquest divendres en l'incendi d'un local comercial situat a l'avinguda de l'Oest de València, al centre de la ciutat, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

La víctima, de la qual es desconeix l'edat, va ser rescatada amb vida de l'interior de l'establiment, una botiga d'antiguitats, encara que ha mort en arribar a l'Hospital La Fe de València.

A conseqüència de l'incendi, dos agents de la Policia Nacional estan en observació al mateix hospital per inhalació de fum. Els efectius policials van ser els primers a arribar al lloc del sinistre i van intentar apagar el foc amb l'extintor que porten al vehicle, segons han informat fonts de la Prefectura Superior.

Vora les 9:40 hores, el CICU ha rebut l'alerta de l'incendi, registrat en un baix comercial de l'avinguda de l'Oest. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic. L'equip mèdic del SAMU ha assistit un home per cremades greus i, després de realitzar-li diverses maniobres d'estabilització, ha sigut traslladat a l'Hospital La Fe. No obstant això, el ferit ha mort en arribar al centre hospitalari.

Una dona que també es trobava a l'establiment en el moment en què s'ha declarat el foc ha pogut eixir sense ajuda, segons ha informat la Policia Local. L'incendi ha provocat una columna de fum, visible des de diversos punts dels voltants, i ha obligat a desviar el trànsit i els serveis de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), segons les mateixes fonts.

En les tasques d'extinció han intervingut efectius del parc de l'Oest amb una bomba urbana pesant, i de Campanar i els parcs Sud i Nord, amb una bomba nodrissa lleugera.

També et pot interessar