Mor un home atropellat per un tren a Alacant quan creuava les vies per a anar a pescar

No va veure acostar-se el tren i va envair la via al pas del comboi, sense que aquest poguera evitar la col·lisió

ALACANT
Alacant / Carlos Amor

Un home de 56 anys, veí d'Alacant, ha mort atropellat per un tren de mitja distància del trajecte València-Cartagena en creuar un tram de la via que discorre en paral·lel a la mar al sud de la ciutat per a anar a pescar.

Segons han explicat fonts de Renfe i la policia local, l'accident ha ocorregut a les 19:19 hores enfront del parc del Palmerar del barri de Sant Gabriel d'Alacant. Tots els indicis apunten al fet que l'home no va veure acostar-se el tren i va envair la via al pas del comboi, sense que aquest poguera evitar la col·lisió.

La dona i una filla de la víctima es trobaven als voltants, ja que els tres havien estacionat el cotxe en el pròxim aparcament del parc del Palmerar. L'home ha creuat les dues calçades per al trànsit de cotxes de l'avinguda d'Elx, abans de superar per damunt el mur de protecció que separa la carretera de les vies ferroviàries, per a aproximar-se a l'espigó al costat de la mar.

El sinistre ha causat la interrupció de la línia fins a les 20:16 hores, amb tres trens afectats: un de llarga distància, el ja citat de Mitjana, i un de Rodalies Alacant-Múrcia.

També et pot interessar

stats