Mor un home de 43 anys al paratge de Sant Llorenç de Tavernes de la Valldigna

Encara no s’ha determinat la causa de la defunció, però els mitjans d’assistència sanitària s’han mobilitzat per atendre’l per un possible cop de calor

El personal facultatiu que ha atés l'home han confirmat la defunció
El personal facultatiu que ha atés l'home han confirmat la defunció / Consorci Provincial de Bombers de València

Un home de 43 anys ha mort aquest dissabte quan es trobava en la zona de l'ermita de Sant Llorenç, en un paratge natural de Tavernes de la Valldigna (Safor), per causes que no s'han determinat a l'espera dels resultats de l'autòpsia.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut avís a les 16:09 hores i ha enviat un vehicle d'intervenció ràpida i un helicòpter al lloc dels fets.

El personal facultatiu que ha atés l'home han confirmat la defunció, segons informa Sanitat, que remet a l'autòpsia per a conéixer les causes de la mort.

Ha intervingut un helicòpter del Consorci de Bombers de València amb el grup de rescat i una dotació del parc de Gandia, que han trobat l'home inconscient i en estat greu.

Segons Emergències, els mitjans de rescat i assistència sanitària s'han mobilitzat per a atendre l'afectat per un possible colp de calor.

Els bombers del Consorci Provincial de València també han intervingut aquest dissabte en dos rescats rurals: el d’una persona que no podia caminar al riu Fraile, a Bicorb, i el d’una segona persona accidentada a Anna, a la cascada del Salt.  

També et pot interessar

stats