Mor un nadó de vint mesos per les ferides de la pedra caiguda a la Bisbal d'Empordà

La xiqueta va rebre l'impacte d'una pedra de gel d'onze centímetres. Hi ha una altra dona hospitalitzada i 28 persones han resultat ferides

Pedregada a la Bisbal d'Empordà, Catalunya

Un nadó de vint mesos ha mort a la Bisbal d'Empordà a conseqüència de les ferides causades per l'impacte d'una pedra en la tempesta d'aquest dimarts a Girona. La xiqueta va rebre l'impacte d'una pedra de gel d'onze centímetres i va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir a la nit.

Hi ha una altra dona hospitalitzada i 28 persones han resultat ferides per la pedra caiguda a Girona. Algunes presentaven traumatismes al cap i a les extremitats i unes altres han hagut de rebre punts a causa de les ferides causades pel gel. Pedres de més de 10 centímetres de diàmetre han caigut durant la vesprada al Pla de l'Estany, al Baix Empordà i a l'Alt Empordà. En qüestió d'un quart d'hora la Bisbal d'Empordà ha quedat tenyida de blanc pel graníssol.

A banda de les persones ferides, molts dels cotxes que hi havia aparcats al carrer han patit les destrosses de la tempesta. Les pedres de gel han destrossat vidres d'establiments i de cotxes i cobertes d'edificis.

També et pot interessar

stats