Mor un ancià en incendiar-se sa casa a Saix

La víctima, de més de 90 anys, va quedar atrapada pel foc juntament amb altra dona de vora seixanta anys, rescatada amb cremades lleus

Estat en què ha quedat la casa després de l'incendi
Estat en què ha quedat la casa després de l'incendi / Bombers d'Alacant

Un home nonagenari ha perdut la vida la nit d'aquest dijous a Saix (Alt Vinalopó) durant un incendi que s'ha declarat a l'habitatge en què residia i en què també hi havia una altra dona, de 62 anys, que ha resultat ferida lleu i ha hagut de ser traslladada a l'Hospital General d'Elda. El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha confirmat la defunció i l'actuació dels efectius.

El foc ha començat vora les 21:30 hores i poc després ha arribat l'alerta al cos d'emergències, que ha desplaçat equips dels parcs d'Elda i Villena fins a la casa incendiada. Es tracta d'una vivenda unifamiliar de tres plantes situada en Gran Via número 6 del municipi, que ha quedat totalment devastada. Dues persones havien quedat atrapades per les flames, que eren abundants i eixien per la porta i les finestres junt amb un gran fumeral.

La intervenció dels bombers ha permés rescatar amb vida la dona, que ha patit cremades lleus. L'han tret per la finestra d'un pati des de la primera planta mitjançant l'escala corredissa. Malauradament, quan han trobat l'ancià, ja havia mort. El Consorci no ha pogut precisar l'edat de la víctima, només que era "avançada", més de noranta anys. Els efectius antiincendis han tardat més d'una hora a extingir les flames i acabaven l'actuació passades les onze de la nit.

També et pot interessar

stats