Mor el polític valencià Leonardo Ramón als 79 anys

Va ser conseller del Consell preautonòmic i president del consell d’administració d'RTVV.

El polític valencià Leonardo Ramón ha mort aquest divendres als 79 anys
El polític valencià Leonardo Ramón ha mort aquest divendres als 79 anys / À Punt NTC.

El polític valencià Leonardo Ramón ha mort aquest divendres als 79 anys víctima d’un càncer, segons han confirmat fonts de la família a À Punt Notícies.

El seu funeral serà aquest dissabte a les dotze del migdia a l’església de Faura (Camp de Morvedre) i a la una el soterrament en la intimitat. La família ha informat que el dia 30 a les 20:00 hi haurà una missa en la seua memòria a la parròquia de l’Àngel Custodi del carrer de Salamanca de València.

Leonardo Ramón va entrar en el món de la política com a membre de la Unió de Centre Democràtic. Durant el governs preautonòmics va ser conseller d'Agricultura i d'Indústria i Comerç.

Amb posterioritat, va ingressar en Unió Valenciana i amb aquest partit es va presentar a les eleccions del Parlament Europeu de l’any 1987.

El 1995, com conseqüència del pacte entre el Partit Popular i Unió Valenciana (conegut com el 'pacte del pollastre') va ser nomenat president del Consell d'Administració de Radiotelevisió Valenciana.

L’any 2013 es va pronunciar públicament en contra del tancament d'RTVV i va demanar la dimissió de l'aleshores president de la Generalitat, el popular Alberto Fabra.

També et pot interessar

stats