Mor el pilot d'un avió militar en estavellar-se enfront de La Manga del Mar Menor

És el tercer accident d'una aeronau a la zona els últims mesos.

Mor el pilot d\'un avió militar en estavellar-se enfront de La Manga del Mar Menor
Mor el pilot d'un avió militar en estavellar-se enfront de La Manga del Mar Menor

Un avió de l'Acadèmia General de l'Aire ha caigut a la mar, enfront de La Manga del Mar Menor, a Múrcia, aquest dijous a primera hora de la vesprada, segons ha informat l'Exèrcit de l'Aire.

Es tracta d'un C-101, el caça que usen habitualment els pilots de la Patrulla Águila i amb el qual s'entrenen els alumnes de l'Acadèmia. L'aeronau ha patit un accident per causes que encara s'investiguen quan participava en un assaig i, a conseqüència del xoc, el pilot ha mort.

L'Exèrcit de l'Aire ha confirmat que no hi ha cap indici que l'home haja saltat de l'avió abans que l'aparell haja caigut al mar, on ja han trobat restes de l'aparell. La víctima és el comandant Eduardo Fermín Garvalena Crespo, de 38 anys i nascut a Granada. El pilot tenia una llarga experiència avalada amb més de dos mil hores de vol i va substuir fa dos anys en la mateixa posició l'instructor que va morir l'agost passat en un accident similar. 

És el tercer accident d'una aeronau a la zona els últims mesos. I el C-101 és el mateix model que va patir el mes d'agost passat un accident similar en què va morir el comandant Francisco Marín.

També et pot interessar

stats