Mor el periodista de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns

A l'agressor se li atribueixen dues morts més el mateix dia, un home i una anciana, que van aparéixer morts a les seues cases.

L'agressor va ser detingut dilluns per la Guàrdia Urbana quan fugia del lloc per la plaça de Sant Jaume
L'agressor va ser detingut dilluns per la Guàrdia Urbana quan fugia del lloc per la plaça de Sant Jaume

El periodista David Caminada, que treballava en el departament de comunicació de l'Ajuntament de Barcelona i que va ser apunyalat dilluns passat quan eixia de la faena, ha mort aquest dimecres a l'Hospital Clínic. La seua mort ha consternat tant els regidors com els treballadors del consistori.

Caminada, expert en xarxes socials i comunicació digital, era doctor per la Universitat Pompeu Fabra, on impartia classes, i des de feia tres anys treballava a l'Ajuntament de Barcelona com a responsable del perfil de Twitter del consistori.

El periodista va ser apunyalat dilluns passat al carrer de Paradís de Barcelona per un home, al qual atribueixen dues morts més el mateix dia i que va ser inicialment retingut pels companys de faena i després reduït i detingut per la Guàrdia Urbana quan fugia del lloc per la plaça de Sant Jaume.

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que, abans d'assassinar David Caminada, l'agressor havia matat un home que van trobar mort en un pis incendiat del mateix districte de Ciutat Vella i una anciana, que també va ser assassinada al replanell de la seua casa, també als voltants de la plaça Sant Jaume de Barcelona.

També et pot interessar

stats