Mor ofegat un home de 61 anys a la platja de la Petxina d'Orpesa

Un menor de 14 anys és traslladat amb símptomes d'ofegament a l'Hospital General Universitari de Castelló

Platja de la Conxa a Orpesa (Plana Alta)
Platja de la Conxa a Orpesa (Plana Alta) / À Punt NTC

Un banyista de 61 anys ha mort aquest dilluns a platja de la Contxa d'Orpesa, a la Plana Alta. L'incident ha ocorregut a les 12:15 hores, moment en el qual s'ha alertat al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) que havien tret de l'aigua inconscient un home, segons ha informat en un comunicat.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. Abans d'arribar, membres del servei de socorrisme han iniciat la reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista. I en arribar, l'equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació; però no hi ha hagut resposta, l'home havia mort. L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament del banyista.

D'altra banda, un menor de 14 anys ha necessitat aquest dilluns assistència sanitària a la platja dels Terrers de Benicàssim, també a la Plana Alta. Els fets han ocorregut cap a les 13 hores.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una del SVB. El menor, després de rebre assistència a la platja, ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló.

També et pot interessar

stats