Mor ofegat un home de 49 anys a la platja del Postiguet d'Alacant

El succés es va registrar a les 22 hores de dimecres, quan el centre d'emergències va ser alertat que un home havia sigut tret inconscient de l'aigua

El postiguet, en arxiu
El Postiguet, en arxiu / Ajuntament d'Alacant

Un home de 49 anys ha mort ofegat aquest dimecres a la platja del Postiguet d'Alacant, segons ha confirmat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu).

El succés ha ocorregut al voltant de les 22 hores d'aquest dimecres, quan el centre d'emergències va ser alertat que un home havia sigut tret inconscient de l'aigua de la platja alacantina, per la qual cosa una unitat del Samu es va desplaçar fins al lloc.

L'equip mèdic va realitzar a l'home la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres d'estabilització, però han explicat que no se'n va obtenir resposta i que serà l'autòpsia judicial la que revele les causes de l'ofegament.

La xifra d'ofegats enguany ha pujat en comparació amb les dades de l'any passat. La Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme va estimar a primers de setembre de 2021 que durant els onze primers mesos de l'any la Comunitat Valenciana va registrar 43 defuncions per aquesta causa. I fins al 4 de setembre d'engany 53 persones havien perdut la vida ofegades en espais aquàtics enguany a tot el territori, dades que continuen creixent.

També et pot interessar

stats