Mor ofegat un banyista de 74 anys a la platja la Marina d'Elx

Dues ambulàncies en una imatge d'arxiu
Dues ambulàncies en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Un home de 74 anys ha mort ofegat a la platja de la Marina d'Elx (Baix Vinalopó), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A l'home l'han tret inconscient de l'aigua vora les 11:00 hores. Membres del servei de socorrisme han iniciat la reanimació cardiopulmonar bàsica al banyista, que després han continuat, sense èxit, els sanitaris d'una unitat del SAMU.

Es farà l'autòpsia al banyista per a concretar les causes de l'ofegament.

La Comunitat Valenciana lidera les morts per ofegament

La Comunitat Valenciana ha sigut l'autonomia amb més morts per ofegament en el primer semestre d'enguany, amb un total de 24, dels quals 6 s'han registrat el mes de juny, segons ha informat aquest divendres la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

Les morts per ofegament en el primer semestre d'enguany han augmentat més d'un 55% a Espanya en relació al mateix període de l'any anterior, amb 140 morts sobre els 90 de 2021. El mes passat ha sigut el segon juny que ha registrat més ofegaments mortals dels últims huit anys en espais aquàtics espanyols, 57, per darrere del de 2017, quan va haver-hi 70 morts

També et pot interessar

stats