Mor el músic alcoià Sergi Sempere en un accident de muntanya a Suïssa

El fatal desenllaç va tindre lloc aquest dimarts de vesprada quan, just després de coronar el Mont Blanc, es va esvarar mentre iniciava la baixada

Sergi Sempere Ramos en una imatge d'arxiu
Sergi Sempere Ramos en una imatge d'arxiu

El músic alcoià Sergi Sempere Ramos ha perdut la vida als 31 anys en un accident als Alps suïssos. El fatal desenllaç va tindre lloc aquest dimarts de vesprada quan, just després de coronar el Mont Blanc, es va esvarar mentre iniciava la baixada. Els equips d'emergència no arribaren a temps per a salvar-li la vida. Feia un any que el muntanyenc es preparava per a l'ascens i anava molt ben equipat.

Sergi es va iniciar en la música en el grup de dolçainers i tamboriners La Degollà d'Alcoi i posteriorment va començar els seus estudis elementals de percussió en la Societat Unió Musical d'Alcoi. Des de l'any 2017, era solista de timbal i percussió en l'Orquestra de Càmera de Ginebra. Des de la Societat Unió Musical d’Alcoi i des de l'Orquestra de Càmera de Ginebra lamenten profundament la seua pèrdua i envien el seu condol a familiars i amics del músic.

També et pot interessar

stats