Mor la menor ingressada a l'UCI per l'incendi d'Algemesí

El jutge ha decretat presó per al detingut pels fets, acusat d'un delicte d'incendi i d'homicidi imprudent

Un mort i tres ferits en l’incendi d’una vivenda a Algemesí
Façana de l'habitatge incendiat a Algemesí / Bombers de València

La xiqueta que es trobava ingressada després de l'incendi d'Algemesí a l'UCI de l’Hospital de la Ribera, juntament amb sa mare, ha mort aquest dijous, segons han confirmat en À Punt fonts de l’Hospital de la Ribera.El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al resident del pis incendiat, detingut ahir. El jutjat d'instrucció número 4 d'Alzira ha obert una investigació per delictes d'incendi i homicidi per imprudència.

La mort de la menos és la segona d’aquest incident, després que el pare va morir ahir en el lloc dels fets a causa d’una parada cardiorespiratòria.

La mare continua ingressada a l'UCI, mentre que el fill menor es recupera de les ferides que va patir en botar de la finestra de l’habitatge per a intentar escapar de les flames. 

La família residia a la vivenda situada dalt de l’habitatge en el qual es va iniciar el foc, segons va confirmar ahir dimecres l'alcaldessa de la localitat, Marta Trenzano, en Les notícies del matí

Arran del tràgic succés, l’Ajuntament d’Algemesí ha declarat un dia de dol oficial per a aquest divendres, 11 de juny. Així, les banderes de les institucions onejaran a mig pal. En un comunicat, el consistori ha volgut transmetre el seu condol a la família i a les amistats de les víctimes. 

També et pot interessar

stats