Mor Manolo Miralles, cantant i fundador del grup Al Tall

La família ha comunicat la seua defunció aquest dissabte a l'hospital La Fe a causa "d'una malaltia que se l'ha emportat ràpidament"

Miralles en un concert / Acció Cultural pel País Valencià

Manolo Miralles, cantant i fundador del grup Al Tall, ha mort aquest dissabte a l'hospital La Fe a causa "d'una malaltia que se l'ha emportat ràpidament", ha expressat la família en un comunicat.

El músic i cantant valencià ha estat en tot moment acompanyat pels seus éssers estimats, que preguen que es respecte la seua intimitat en aquests difícils moments.

Personalitats de la nostra cultura com Pau Alabajos, Xavi Sarrià i Rafa Xambó s'han unit a les condolences, qualificant-lo com "un dels personatges claus en la història de la música valenciana" i un "lluitador incansable per la llengua i la cultura".

Altres figues públiques com Ximo Puig i Enric Morera també s'han unit a les mostres d'afecte i han expressat el seu condol a través de Twitter.

Miralles va nàixer a Xàtiva (Costera) l'any 1952, i ja des de ben jove va començar a tocar la bandúrria. A mitjans dels anys 70 va conéixer a Vicent Torrent i Miquel Gil, amb els quals fundaria Al Tall el 1975. El grup es va separar el 2013, després de 38 anys de carrera musical i més de catorze discos editats. 

A més, Miralles també va ser el president del col·lectiu Ovidi Montllor durant dèsset anys.

També et pot interessar

stats