Mor a l’UCI una dona de 61 anys de Cartagena després que el seu marit l’agredira

El nombre de dones assassinades per violència de gènere ascendeix a 29 des de l'inici de l'any.

Mor a l’UCI una dona de 61 anys de Cartagena després que el seu marit l’agredira
Mor a l’UCI una dona de 61 anys de Cartagena després que el seu marit l’agredira

Una dona de 61 anys, ingressada a la unitat de cures intensives, ha mort aquest dimecres a Cartagena després d'haver sigut presumptament agredida pel seu marit el passat 22 de juliol. L’home es troba en presó provisional.

La dona tenia una filla major d'edat en comú amb l’agressor i no consten denúncies prèvies per violència de gènere, segons ha informat el Ministeri d'Igualtat.

Amb aquest nou cas, el nombre de dones assassinades per violència de gènere ascendeix a 29 des de l'inici de l'any, cosa que suposa un nombre total de 1.062 dones assassinades per violència de gènere des de 2003, quan es van començar a recopilar dades.

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, i la delegada del govern contra la violència de gènere, Victoria Rosell, han expressat la seua absoluta condemna i rebuig als assassinats masclistes i han traslladat el seu suport a les famílies i amistats de la víctima.

En cas de presenciar o patir maltractaments per violència de gènere, el telèfon d'atenció a les víctimes ofereix atenció gratuïta 24 hores i 365 dies a l'any. Encara que aquesta telefonada no ix reflectida en la factura telefònica, sí que queda registrada en el telèfon i es pot eliminar des del dispositiu. També es pot escriure al correu electrònic 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats