Mor l'alcalde de Castellonet de la Conquesta en l’incendi en sa casa a Gandia

Tres dones han resultat ferides i les han evacuades a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

Dos bombers treballen en l'interior d'un pis, en una imatge d'arxiu
Dos bombers treballen en l'interior d'un pis, en una imatge d'arxiu

Un home de 72 anys ha mort i tres dones han resultat ferides en l’incendi declarat al seu habitatge de Gandia, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències i el Consorci de Bombers. Les tres dones ferides han sigut ser evacuades a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

La víctima és Rafael Sjöblo, alcalde de Castellonet de la Conquesta. El PP de la província de València ha traslladat el seu "pesar" a la família i amics, així com el seu desig d'una ràpida recuperació a les tres familiars afectades en el foc, que es troben hospitalitzades.

L’incendi s’ha declarat aquesta nit, sobre les 22:10 hores, al tercer pis d’un edifici de cinc plantes situat al carrer de Guardamar. Els bombers dels parcs de Gandia i Oliva han rescatar de l’interior de l’habitatge una dona i una menor que estaven confinades en una habitació amb la porta tancada. Després d’extingir el foc, els bombers les van evacuar del pis amb una caputxa de rescat.

Fins el lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB), que van confirmar la mort d’un home de 72 anys com a conseqüència de les diverses cremades i van assistir a tres persones ferides, una dona de 78 per una angina de pit, una altra de 39, per inhalació de fum, i una xiqueta de 8 per una crisi d’ansietat.

També et pot interessar

stats